سرزمین شکلک

شکلکهای جدید برای وبلاگ ,شکلکهای خوشگل

سرزمین شکلک

شکلکهای جدید برای وبلاگ ,شکلکهای خوشگل

تغییر نام فایل‌هایی با نام فارسی هنگام آپلود در وردپرس

استانداردهای وب و سرورهای وب در زمانی پی‌ریزی شدند که سیستم ذخیره‌سازی و نامگذاری فایل‌ها به صورت ASCII و برای نگهداری نام‌هایی با حروف لاتین موجود بودند.
هرچند در گذر زمان، اصلاحات لازم برای نگهداری و نمایش فایل‌هایی با نام غیرلاتین و از آن جمله فارسی در استانداردها به وجود آمد، با این حال هنوز برخی مرورگرهای قدیمی، برخی سرورها، برخی فشرده‌سازها و نرم‌افزارهای تهیه‌ی پشتیبان، ممکن است فایل‌هایی با نام فارسی را به درستی شناسایی نکنند و موجب ایجاد مشکلاتی برای نگهداری، تهیه‌ی پشتیبان و نمایش آن‌ها ایجاد کنند.
پاکسازی نام فایل‌های آپلودی در وردپرس از حروف غیرلاتین
در این نوشته با افزونه‌ی Clean Image Filenames که وظیفه‌ی اصلی آن تغییر نام فایل‌های آپلودی روی سایت‌های طراحی شده با وردپرس است، آشنا خواهیم شد.
Clean Image Filenames چه کاری انجام می‌دهد ؟
این افزونه هنگامی که شما فایل‌هایی را در بخش رسانه‌ی وردپرس آپلود می‌کنید و نام این فایل‌ها از حروف لاتین تشکیل نشده است، به میدان می‌آید. افزونه به صورت خودکار حروف غیرلاتین موجود در نام فایل شما را به اعداد و حروف لاتین تبدیل می‌کند در نتیجه نام تمامی فایل‌های آپلودی در رسانه‌ی وردپرس، با حروف و اعداد مجاز خواهد بود.
کاربرد افزونه
کاربرد اصلی این افزونه برای مواردی است که استفاده کنندگان از سایت، تخصص کافی در زمینه‌ی نرم‌افزار را نداشته باشند و برای جلوگیری از آپلود تصادفی فایل‌هایی با نام فارسی، و ایجاد مشکلات احتمالی، از این افزونه استفاده کنیم.
همچنین نصب این افزونه به طور کلی می‌تواند از رخداد اشتباهات احتمالی حتی توسط متخصصین وردپرس و نرم‌افزار جلوگیری نماید.
روش نصب افزونه
برای نصب این افزونه، به صفحه‌ی نصب افزونه‌ها در وردپرس خود مراجعه نمایید و در بخش جستجوی بالای صفحه، عبارت «Clean Image Filenames» را وارد نمایید.
پس از یافته شدن افزونه، روی دکمه‌ی «نصب» و پس از تکمیل نصب، روی «فعال‌سازی» کلیک نمایید.
تنظیمات افزونه
این افزونه یک گزینه در برگه‌ی تنظیمات رسانه‌ی وردپرس در اختیار شما قرار می‌دهد. با تغییر دادن این تنظیم، می‌توانید مشخص کنید که آیا تمامی فایل‌ها تغییر نام پیدا کنند یا تنها این کار برای تصاویر به انجام برسد.

هاست لینوکس چیست ؟

لینوکس نام یکی از سیستم‌عامل‌های متداول در دنیای کامپیوتر است. این سیستم‌عامل به صورت رایگان و متن‌باز ارائه می‌شود و قابل استفاده است. توزیع‌ها یا نگارش‌های متنوعی از لینوکس توسط تیم‌های مختلف منتشر می‌شود. برخی از این توزیع‌ها دارای پشتیبانی تجاری و امکانات و نرم‌افزارهای جانبی غیررایگان هستند.
سیستم‌عامل لینوکس ویژگی‌های متفاوتی برای استفاده در سرورها و به طور خاص سرورهای وب را در خود جای داده است. به همین دلیل به طور گسترده برای ارائه هاست استفاده می‌شود. هاست یا میزبانی لینوکس علاوه بر امکانات گسترده و پایداری بالا، مجموعه‌ی کاملی از نرم‌افزارها و تنظیمات از پیش‌آماده را نیز با خود به همراه دارد.
هاست لینوکس
چرا از هاست لینوکس استفاده می‌کنیم ؟

سیستم‌عامل‌های سرور مانند ویندوز سرور اغلب با قیمت‌های بسیار بالا به فروش می‌رسند. علاوه بر این در هنگام استفاده‌ی طولانی نیز با کندی و ناکارآمدی مواجه می‌شوند. از طرف دیگر نرم‌افزارهای میزبانی وب و هاستینگ استفاده شده در این سیستم‌عامل‌ها نیز اغلب به صورت تجاری قابل استفاده هستند.
بنابراین استفاده از هاست لینوکس شامل چند مزیت زیر است:

  •     رایگان بودن
  •     نرم‌افزارهای جانبی متعدد و رایگان
  •     پایداری
  •     امنیت
  •     عدم وابستگی به شرکت‌های تجاری برای پشتیبانی و به‌روزرسانی

PHP، MySQL و لینوکس
ترکیب زبان برنامه‌نویسی تحت وب PHP و MySQL برای طراحی سایت محبوب‌ترین ترکیب در دنیای وب به شمار می‌رود. هرچند امکان میزبانی این زیرساخت‌ها در ویندوز و مک نیز امکان‌پذیر است، ولی عملکرد آن‌ها در لینوکس به مراتب بهتر و برخی ویژگی‌های آن‌ها تنها در لینوکس موجود می‌باشند. به همین دلیل اغلب کسانی که سایت خود را با این ابزارها طراحی می‌کنند، بهتر است از هاست لینوکسی برای میزبانی سایت خود استفاده نمایند.
cPanel و لینوکس
پنل بسیار قدرتمند cPanel یکی دیگر از ابزارهایی است که استفاده از لینوکس را برای میزبانی هاست به انتخابی برتر تبدیل می‌کند. این پنل ابزاری تحت وب است که کنترل نرم‌افزارهای مدیریت سرور را از راه دور در اختیار دارندگان هاست لینوکس قرار می‌دهد. برای استفاده از این پنل نیاز به داشتن اطلاعات تخصصی سیستم‌عامل نیست و بیشتر نیازها با استفاده از ابزارهای گرافیکی قابل مرتفع شدن می‌باشند.

ایجاد بک لینک فارسی در هویز سایت ها

#صفحات دارای بک لینکوضعیت
1موفقیت
2موفقیت
3موفقیت
4موفقیت
5موفقیت
6موفقیت
7موفقیت
8موفقیت
9موفقیت
10موفقیت
11موفقیت
12موفقیت
13موفقیت
14موفقیت
15موفقیت
16موفقیت
17موفقیت
18موفقیت
19موفقیت
20موفقیت
21موفقیت
22موفقیت
23موفقیت
24موفقیت
25موفقیت
26موفقیت
27موفقیت
28موفقیت
29موفقیت
30موفقیت
31موفقیت
32موفقیت
33موفقیت
34موفقیت
35موفقیت
36موفقیت
37موفقیت
38موفقیت
39موفقیت
40موفقیت
41موفقیت
42موفقیت
43موفقیت
44موفقیت
45موفقیت
46موفقیت
47موفقیت
48موفقیت
49موفقیت
50موفقیت
51موفقیت
52موفقیت
53موفقیت
54موفقیت
55موفقیت

سئو

سئو یا SEO کوتاه شده‌ی عبارت Search Engine Optimization است. مفهوم کلی سئو، بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو در جهت افزایش رتبه و بازدید سایت از طریق گوگل است.
سئو چیست - مفهوم سئو
سئو چیست؟

مجموعه فعالیت‌هایی که به انجام می‌رسند تا جایگاه سایت در فهرست نتایج جستجوی گوگل بالاتر از رقبا باشد، سئو نامیده می‌شوند. به این معنی که چنانچه مخاطبان و مشتریان کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار شما را در گوگل جستجو کنند، سایت شما در رتبه‌های اول تا سوم یا صفحه‌ی نخست قابل مشاهده باشد. با توجه به ماشینی بودن بیشتر الگوریتم‌های رتبه‌بندی سایت‌ها در گوگل و سایر موتورهای جستجو، تکنیک‌های متعدد علمی و تجربی برای دستیابی به سئو وجود دارند.
موتورهای جستجو چگونه کار می‌کنند؟
موتورهای جستجو ربات‌های نرم‌افزاری هوشمندی هستند که در فرآیندی بسیار پرحجم و پیچیده، تمامی سایت‌های موجود در اینترنت را پیمایش می‌کنند و محتوا و نوشته‌های موجود در این سایت‌ها را در پایگاه داده‌ی خود نگهداری می‌کنند. به عبارت دیگر موتورهای جستجو تقریبا یک کپی کامل از اینترنت را در در اختیار دارند.
سئو گوگلهنگامی که کاربری کلمه‌ها یا عبارت‌هایی را در گوگل جستجو می‌کند. سیستم کلمه‌های مورد نظر را با پایگاه داده‌ی جمع‌آوری شده مقایسه می‌کند و سایت‌هایی که حاوی کلمه‌های مورد نظر باشند به کاربر نشان می‌دهد.
اینکه کدام یک از سایت‌ها ارتباط بیشتری با این کلمات دارند و اینکه کدام‌یک از آن‌ها کیفیت بهتری دارند و بیشتر می‌توانند نظر مخاطب را جلب کنند، عاملی است که باعث می‌شود نتایج به ترتیب از رتبه‌ی اول به بعد مرتب شود. سئو سایت در این نقطه به میدان می‌آید. یعنی در بخشی که نتایج می‌بایست مرتب‌سازی شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شیوه‌ی عملکرد موتورهای جستجو اینجا کلیک کنید: گوگل چگونه کار می‌کند ؟
اهداف سئو چیست؟
سئو سایت اهداف گوناگونی دارد که ممکن است یک یا چند یا تمامی عوامل آن مورد نیاز باشند:
   1- افزایش بازدید سایت
    2-افزایش مشتریان و افزایش فروش و سوددهی
    3-برندسازی
    4-افزایش اعتبار و جایگاه سایت در نظر مخاطبان
   5- افزایش سهم بازار و افزایش قدرت در مقابل رقبا
سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه
سئو سایت از گذشته به دو صورت به انجام می‌رسیده است. روش نخست روش اصولی یا «سئو کلاه سفید» است. و روش دوم روش «همراه با تقلب» یا «سئو کلاه سیاه» است.
هرچند موتورهای جستجو بسیار هوشمند هستند و تلاش بسیاری می‌کنند تا مانع تقلب شوند، با این حال هنوز برخی افراد با فریب موتورهای جستجو تلاش می‌کنند تا در رتبه‌های بالاتر قرار بگیرند. ممکن است این کار در کوتاه‌مدت با موفقیت همراه باشد ولی با توجه به تغییرات مداوم سیستم‌های جستجوگر، در گذشت زمان بسیاری از این روش‌ها شناسایی و موجب جریمه شدن سایت خواهند شد.
هنگامی که یک سایت مورد جریمه قرار می‌گیرد، بازگشت آن به صفحه‌ی نخست یا رتبه‌های بالا بسیار دشوارتر از روز اول خواهد بود و گاهی لازم می‌شود تمام هزینه‌ها و تلاش‌های انجام شده نادیده گرفته شوند و کار از نو آغاز شود.
سئو کلاه سیاه اغلب با خرید بک‌لینک از سایت‌های پربازدید به انجام می‌رسد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ریسک‌های خرید بک‌لینک اینجا کلیک کنید.
اشکال دیگر در سئو کلاه سیاه نیاز به صرف هزینه به صورت مستمر است. هر زمان که بک‌لینک‌های خریداری شده حذف شوند، رتبه‌ی سایت سقوط خواهد کرد ولی در سئو اصولی و کلاه سفید نگهداری جایگاه با صرف هزینه‌ای اندک به انجام می‌رسد.
نقش محتوا در سئو
گوگل در تلاش است تا سایتی با بهترین محتوا را به کاربران خود نمایش دهد. محتوای خوب از نظر گوگل دارای معیارهایی خاص است. از جمله، طول مناسب، عنوان مناسب، کلمات کلیدی، ساختار مناسب، ترکیب مناسب استفاده از رسانه‌های مختلف مانند صوت، تصویر، فیلم و لینک‌های داخلی و خارجی مناسب.
محتوا در سئو
تولید محتوا برای سایت و مقالات باکیفیت و منحصر به فرد کاری تخصصی است. تامین اطلاعات خام در نوشتن محتوای جدید گام نخست است. گام بعدی بهبود کیفیت محتوا برای دریافت رتبه‌ی بهتر در سئو است. این کار می‌بایست توسط متخصصین دارای تجربه و دارای مهارت فنی به انجام برسد تا نتیجه‌ی دلخواه در بهینه‌سازی و جلب مخاطبان عملی شود.
سئو و بهینه سازی CMSها( وردپرس، جوملا، دروپال، … )
CMSها ابزارهایی هستند که محتواها را از جمله اخبار، مقالات، تصاویر، فیلم‌، و صوت را مدیریت می‌کنند و به شکل‌های قابل استفاده برای کاربران به نمایش در می‌آورند.
سئو وردپرس، سئو جوملا، سئو CMS
برای بهبود رتبه گوگل ابزارهای متنوعی در CMSها وجود دارد که بخش زیادی از کار را به انجام می‌رسانند ولی نکات تخصصی و ساختاری سایت باقی می‌مانند که می‌بایست توسط کارشناس سئو به انجام برسند.
سئو وردپرس، سئو جوملا و سئو دروپال از خدماتی است که روکاوب در زمینه‌ی بهینه‌سازی رتبه CMSها ارائه می‌شود.
سئو فروشگاه اینترنتی
فروشگاه‌های اینترنتی شاید مهم‌ترین گروه از سایت‌ها باشند که به سئو نیاز دارند چون هر پله بهبود جایگاه و هر بازدید بیشتر می‌تواند به طور مستقیم به افزایش فروش و سود فروشگاه اینترنتی بینجامد.
سئو فروشگاه اینترنتی
پس از طراحی فروشگاه اینترنتی، بازاریابی و جذب مشتریان از اهمیت بالایی برخوردار است. برای جذب مشتریان راه‌های گوناگونی وجود دارد. یکی از این روش‌ها، بهبود رتبه گوگل با استفاده از تخصص سئو است. هر چه رتبه سایت در گوگل بالاتر باشد، مشتریان بیشتری به سایت مراجعه خواهند کرد و در نتیجه حجم فروش افزایش خواهد یافت.
روکاوب در کنار شما خدمات تخصصی «بازاریابی اینترنتی» و «مشاوره سئو فروشگاه اینترنتی» را در اختیارتان خواهد گذاشت.
زمان مورد نیاز برای سئو سایت
همان گونه که در بخش قبلی گفته شد، تعیین زمان برای سئو به شرایط فعلی سایت وابستگی زیادی دارد. گاهی زمانی بسیار کوتاه و گاهی چند ماه زمان می‌بایست صرف شود تا دستیابی به هدف امکان‌پذیر باشد.
با توجه به اثرگذاری عوامل خارجی بسیاری از جمله عمر دامنه و بک‌لینک‌های طبیعی به سایت که مستلزم گذشت زمان هستند، در برخی شرایط سئو یا بهینه‌سازی سایت به زمانی بیشتر از حالت معمول نیازمند است.
قیمت و هزینه سئو سایت چه مقدار است ؟
با توجه به تنوع فعالیت‌های مورد نیاز در سئو سایت، و با توجه به حجم رقابت در صنایع مختلف، تعیین قیمت و هزینه کلی برای آن ناممکن است. گاهی ممکن است با تلاشی اندک، نتایج دست‌یافتنی باشند و گاهی ممکن است کوشش و زمان زیادی برای نیل به هدف مورد نیاز باشد. قیمت و هزینه سئو بر اساس زمان پیش‌بینی شده و حجم فعالیت‌های مورد نیاز ارزیابی و اعلام می‌گردد. هزینه نهایی به ازای هر یک از کلمات هدف و بر اساس تحلیل وضعیت موجود ارائه می‌گردد.
تعیین تعرفه و لیست قیمت سئو بدون بررسی وضعیت سایت و دشواری رقابت در کلمات کلیدی، نشان‌دهنده‌ی استفاده‌ی پیمانکاران از شیوه‌های همراه با تقلب و به طور عمده خرید بک‌لینک است.

ترفندها و آموزش ویندوز 7

پس از انتشار ویندوز 7 بسیاری از برنامه‌ها که پیش از این با ویندوز اکس‌پی و ویستا سازگاری کامل داشت، هنگام اجرا روی ویندوز 7 با مشکل مواجه شد. بسیاری از این نرم‌افزارها با انتشار نسخه‌های جدیدتر، این مشکل را رفع کرده و براحتی در ویندوز 7 نیز اجرا و مورد استفاده کاربران قرار گرفت، اما برخی از این برنامه‌ها همچنان نسخه جدیدی را منتشر نکرده‌ و کاربران نیز نیازمند استفاده از آنها هستند. برای رفع این مشکل، قابلیتی در ویندوز 7 گنجانده شده است که به کمک آن می‌توانید با اعمال تغییراتی در تنظیمات سیستم‌عامل هنگام اجرای برنامه مورد نظر، سازگاری آن نسبت به اجرا در ویندوز 7 را افزایش داده و از برنامه مورد نظر در این ویندوز استفاده کنید.
چنانچه شما هم برنامه‌ای در اختیار دارید که هنوز هم به اجرای آن در ویندوز 7 علاقه‌مندید و به‌دنبال راه حلی برای انجام این کار هستید، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:
1–به کنترل پانل ویندوز بروید و روی گزینه Find and fix problems کلیک کنید. (چنانچه کنترل پانل ویندوز شما به‌صورت کلاسیک است، می‌توانید روی آیکون Troubleshooting دوبار کلیک کنید)
2– در بخش Programs روی گزینه Run programs made for previous versions of Windows کلیک کنید.
3‌ـ‌ اولین پنجره به‌نمایش درآمده را با انتخاب گزینه Next طی کنید.
4‌ـ‌ در این مرحله جستجوی نرم‌افزارهای نصب شده روی سیستم‌عامل، آغاز شده و پس از اتمام عملیات جستجو این فهرست به شما نمایش داده می‌شود. پس از نمایش فهرست نتایج باید نرم‌افزار موردنظر خود را از فهرست موجود انتخاب کرده و روی گزینه Next کلیک کنید.
5‌ـ‌ در این مرحله باید روی گزینه Try recommended settings کلیک کرده و منتظر بمانید تا تنظیمات پیشنهادی برای اجرای نرم‌افزار به آن اختصاص یابد.
6‌ـ‌ حال باید با کلیک روی گزینه Start the program نرم‌افزار را اجرا کرده و در نهایت روی گزینه Next کلیک کنید.
7‌ـ‌ چنانچه در مرحله 6 نرم‌افزار بدرستی اجرا شده باشد، باید گزینه Yes, save these settings را در این مرحله انتخاب کنید، در غیر این‌صورت با انتخاب گزینه No, Try again باید نسبت به اجرای نرم‌افزار با تنظیمات دیگر اقدام کنید تا بهترین تنظیمات برای اجرای صحیح نرم‌افزار مشخص شود.